غذاهای تهرانی

طرز تهیه آش شله ‌قلمکار تهران

آش شله ‌قلمکار تهران از معروف‌ترین و محبوب‌ترین آش‌های ایرانی است. آشی که به خاطر وجود چند نوع حبوبات و سبزیجات متنوع، بسیار مقوی بوده و ارزش غذایی بالایی دارد.

آش شله قلمکار کار تهران، بسیار مقوی بوده و پرزحمت و وقت‌گیر است. اما با این همه در نهایت با خوردن این آش فوق‌العاده خوشمزه همه خستگی‌های کار را فراموش می‌کنید. در این مقاله از قندپه لو با نحوه پخت آش شله ‌قلمکار لذیذ و دلچسب آشنا کنیم.

مواد لازم آش شله قلمکار تهران

  • عدس: ۲ لیوان
  • برنج: ۱ لیوان
  • پیاز: ۵ عدد
  • کشک و نعناع: مقداری
  • ترخون: ۵ قاشق غذاخوری
  • گوشت قرمز: ۵۰۰ گرم

طرز تهیه آش شله قلمکار تهران

  1. برای شروع کار، لوبیا، نخود و عدس را از شب قبل خیس کرده و برای جلوگیری از ایجاد نفخ حتماٌ آب آن‌ها را چندین بار عوض کنید.
  2. پنج عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن داغ شده سرخ کنید تا رنگشان طلایی شود.
  3. سپس، گندم را به همراه چند لیوان آب در حدود ۲ ساعت بپزید تا کاملاٌ نرم شود.
  4. این کار را منتهی با احتساب زمان طولانی‌تر با نخود و لوبیا نیز انجام دهید.
  5. گوشت را بعد از خرد کردن همراه با نمک، زردچوبه و یک پیاز در داخل قابلمه مناسبی به مدت ۱ ساعت بپزید.
  6. سپس، آن را ریش‌ریش کرده و آبش را از صافی رد کنید.
  7. برنج و عدس را داخل قابلمه‌ای ریخته و اجازه دهید تا با شعله ملایم پخته و نرم شوند.
  8. سبزی‌ها را ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
  9. بعد از حدود ۳۰ دقیقه، نخود، لوبیا و گندم پخته شده را همراه با گوشت، نیمی از پیاز داغ، آب گوشت و نمک به آش اضافه نمایید.
  10. سپس، به میزان لازم آب جوش به غذا افزوده و شعله را ملایم کنید.
  11. در این زمان، در قابلمه را گذاشته و اجازه دهید تا غذا به مدت ۲ الی ۳ ساعت پخته و کاملاٌ جا بیفتد.
  12. بعد، آش را در ظرفی کشیده و با نعناع داغ، پیاز داغ و کشک تزیین و سپس نوش‌جان کنید.
Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا